Kokemus, OINOSEN voima!

55 vuotta teollisuutta ja kauppaa 
 

            Kokeile online laskinta!

 • Alihankintamessut oli menestys!

  Hämeenlinnan ja Hattulan alihankintayritykset esittelivät toimintaansa Kehittämiskeskus Oy Hämeen johdolla Alihankinta 2013 -messuilla Tampereella syyskuussa. Messut toivat yrityksille uusia potentiaalisia asiakkaita. Myös uusi avo-osasto herätti kiinnostusta.
   

  Alihankinta 2013 -messut järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24.–26. syyskuuta. Hämeenlinnalaiset ja hattulalaiset yritykset esittelivät tuotteitaan ja palveluitaan Kehittämiskeskus Oy Hämeen koordinoimalla osastolla uudessa E-hallissa. Messut sujuivat hyvin ja uudistuneella osastolla vieraili aiempaa enemmän asiakkaita.

  – Messut olivat meille erittäin hyvät. Vanhojen asiakkaiden lisäksi meillä kävi runsaasti potentiaalisia uusia asiakkaita tutustumassa toimintaamme sekä maakunnastamme että muualta, toimitusjohtaja Timo Oinonen Oinonen Toolingista toteaa.
   
  Oinonen Tooling esitteli messuilla uuden ja Euroopassa laajasti patentoidun ruuvikuljettimen, jonka valmistustapa on täysin uudenlainen ja samalla myös nopea. Ranskalaisen Exventys-yhtiön kehittämän Archimedys-ruuvikuljettimen innovaation ydin on ilman konepajatöitä koota standardimoduuleista nopeasti yksilöllisiä ruuvikuljettimia vakiokuusioakselille, jota saa metritavarana teräskauppiailta.
  – Uusi laite puri hyvin tässä tuotesegmentissä ja se näkyi messuilla. Saimme lisäksi medianäkyvyyttä mikä lisäsi kiinnostusta. Osastomme sijainti oli myös ehdottoman hyvä ja toivon, että saamme jatkossa olla samassa paikassa uudessa hallissa. Uusi avo-osastokin toimi hienosti ja sinne oli helppo tulla, Oinonen summaa.


  - ote Hämeenlinna Kehittämiskeskuksen Tiedotteesta 1.10.2013, joka löytyy kokonaisuudessaan  heidän sivuiltaan.

    Takaisin

  

OINONEN Kuljetin-Conveyor, OINONEN Industry Oy , Karlbergintie 22, FI-13220 Hämeenlinna, Finland, tel +358 400 319 193, info@oinonenindustry.fi