Kokemus, OINOSEN voima!

55 vuotta teollisuutta ja kauppaa 
 

            Kokeile online laskinta!

Ruuvikuljetin, kierukkakuljetin niiden käyttö meillä ja muualla

Näillä sivuilla esitellään suomeksi ja englanniksi uusia referenssejä ja ratkaisuja ympäri maailmaa Archimedys ruuvikuljettimista eli kierukkakuljettimista toiselta nimeltään.  

Moduulirakenteinen Archimedys ruuvikuljetin on  globaali hittituote! 

Vain mielikuvitus rajana kohteille.

Suunnittele omasi!

Ota yhteyttä saadaksesi täyden tuen.

 • Ratkaisu eläinten ruokintaan


  Yksi Archimedys ™ asiakkaista valitsi ruuvimme parantamaan eläinsyöttölaitteitaan. Itse asiassa hän halusi säätää kananfarmin rehunjakoa rakentamalla itselleen pieniä kuljettimia.

   

   

  Rehujen jakelu on tärkeä osa eläintuotantoa. Kanojen ruokkiminen viisi kertaa päivässä oikealla määrällä varmistaa nopean painonnousun. Siitä huolimatta se on aikaa vievä päivittäinen tehtävä.

  Kanoille jaettu rehu koostuu pääosin erilaisten murskattujen jyvien seoksesta. Asiakkaallamme oli idea valmistaa omat kuljettimet PVC-putkilla. Archimedys ™ on siis modulaarisuuden ansiosta ihanteellinen ratkaisu. Se antoi hänelle mahdollisuuden mukauttaa pituudensa täydellisesti kasvin kokoonpanoon.

  Archimedys ™ on avannut hänelle joitain mahdollisuuksia: hän harkitsee kuljetinvalikoiman luomista kollegoilleen

  Archimedys ™ -ruuvi on ihanteellinen kuljettimen kunnostamiseen
  Perinteisillä teräsruuveilla on vaikea sovittaa kuljettimien pituutta ja lisätä välilaakereita. Ne ovat myös meluisia käytön aikana. Archimedys ™ oli siis täydellinen ratkaisu asiakkaallemme.
   

  Tagit: Archimedys ™ ruuvikuljetin'  eläinsyöttölaitteen ratkaisu  Archimedys ™ -ruuvi  
    Takaisin
 

OINONEN Kuljetin-Conveyor, OINONEN Industry Oy , Karlbergintie 22, FI-13220 Hämeenlinna, Finland, tel +358 400 319 193, info@oinonenindustry.fi