Kokemus, OINOSEN voima!

55 vuotta teollisuutta ja kauppaa 
 

            Kokeile online laskinta!

Ruuvikuljetin, kierukkakuljetin niiden käyttö meillä ja muualla

Näillä sivuilla esitellään suomeksi ja englanniksi uusia referenssejä ja ratkaisuja ympäri maailmaa Archimedys ruuvikuljettimista eli kierukkakuljettimista toiselta nimeltään.  

Moduulirakenteinen Archimedys ruuvikuljetin on  globaali hittituote! 

Vain mielikuvitus rajana kohteille.

Suunnittele omasi!

Ota yhteyttä saadaksesi täyden tuen.

 • 01.01.2016 Ruuvikuljetin uusiutuvan energian kentässä

  Belgialainen BE-Sol,  joka tekee suunnittelua ja tutkimusta  uusiutuvan energian kentässä, on valinnut Archimedyksen ruuvikuljettimet suureen tutkimusprojektiinsa.

  Archimedykselle määriteltiin tavoitteeksi kyetä kuljettamaan erittäin korrodoivaa  ja kuluttavaa suolaa eräässä prototyyppiinstallaatiossa ilman, että mitään korroosiolle altista materiaalia on käytetty laitteissa.     

  Koko installaatio mukaan lukien automaatio ja moottori on varustettu AT Techn’in (Saint Quentin Ranska) laitteilla. AT Techn on bulkkimateriaaleihin erikoistunut muovisten kuljetinkokonaisuuksien spesialisti. Archimedys on integroitu heidän tuotantolinjaansa. Tarkoituksena on luoda täydellinen muovinen kuljetinkokonaisuus ruuvikuljettimin. Näin varmistetaan myös haluttu teho ja toivotut käyttöolosuhteet.

  Kiitos modulaarisen rakenteen, ruuvin kokoonpano on helposti muunneltavissa (nousu ja kätisyys) ja kuljetinkokonaisuuden  optimointi vaivatta tehtävissä ilman hitsausta.    

   

   

   

  Tagit: archimedys ruuvikuljetin  kierukkakuljetin  oinonen tooling  ruuvikuljetin  
    Takaisin
 

OINONEN Kuljetin-Conveyor, OINONEN Industry Oy , Karlbergintie 22, FI-13220 Hämeenlinna, Finland, tel +358 400 319 193, info@oinonenindustry.fi